Поверителност

Политика за поверителност

Коя информация обхваща тази Политика за поверителност?

Това е евентуалната информацията, която се събира от Вас чрез bsgmedia.bg. Някои от функционалностите на bsgmedia.bg могат да бъдат използвани без нуждата да предоставите лична информация, но за да получите достъп до определени функции и предимства на сайта, може да се наложи да предоставите Лична информация (т.е. информация, която може да бъде използвана да бъдете идентифицирани). Тази информация може да е Вашето име и имейл адрес, наред с друга такава. Вие носите отговорност за верността на осигурената лична информация. Неточната такава може да повлияе на това как използвате сайта, на информацията, която получавате при използването на сайта, и възможността за връзка с Вас.

С какво се съгласявате при използването на сайта?

Имайте предвид, че с предоставянето на лична информация, вие се съгласявате и приемате, че може да се събира, използва и разкрива Вашата лична информация в съответствие с настоящия документ за поверителност, Общите Условия и съгласно Българското законодателство. Ако не сте съгласни с тези условия, не ни предоставяйте Вашата лична информация.

Ако откажете или оттеглите Вашето съгласие или ако изберете да не предоставите необходимата лична информация, bsgmedia.bg може да не е в състояние да ви предостави всички възможности, които предлага сайта. Съгласието може да бъде оттеглено по всяко време от тук. Обърнете внимание, че можем да продължим да обработваме Ваши данни съгласно изпълнение на договор.

Каква информация се събира?

Информация, свързана с използването на сайта.

Когато потребителите посещават сайта, може да се проследи, събере и обобщи информацията, която показва (наред с друга такава) кои страници на сайта са били посетени, реда, в който са били посетени и кои хиперлинкове са били „кликнати“. Също така може да се събере информация от URL адресите, от които сте посетили сайта. Събирането на тази информация може да включва информация за IP адреса, операционната система и браузъра, използвани от всеки потребител на Сайта. Може да сме в състояние да определим от IP адреса, доставчика на интернет услугите на потребителя и географското му местоположение.

bsgmedia.bg също използва (или може да използваме) бисквитки при посещение на Сайта. За повече информация, посетете нашата Бисквитки политика.

Лична информация предоставена лично от Вас или чрез трети страни

Събира се личната информация, която вие доброволно предоставяте, като създадете Ваш профил (в случай че е разрешена тази функция) на bsgmedia.bg, когато ни изпращате имейл съобщения и ползвате формата за контакт на сайта, когато коментирате и др. Предоставената от Вас лична информация може да се използва за отговор на Вашите въпроси, да Ви изпращаме имейл съобщения свързани с поддръжката или актуализации на Сайта и др.

ПУБЛИКАЦИИ

bsgmedia.bg може да предоставя възможността да споделяте коментари и мисли. За да участвате с коментари в сайта, може да се наложи да се регистрирате на сайта и / или да ни предоставите информация, като Вашето име и имейл адрес. Имайте предвид, че информацията, която публикувате или предоставяте като коментар, ще бъде обществено достъпна. Не публикувате лична информация или друга информация от лично естество, свързана с вас или трето лице в bsgmedia.bg.

Сайтове трети страни.

Възможно е да получим Ваша лична информация, когато достъпите сайт на трета страна, например Фейсбук. Това може да включва текст и / или изображение, достъпни на сайта на третата страна.

Партньорски сайтове.

Партньорските сайтове могат да събират потребителски данни от нефинансово естество. Партньорските сайтове могат да споделят тези данни с bsgmedia.bg за подобряване услугите на bsgmedia.bg например времето, прекарано на партньорския сайт и посетените страници.

Как се използва събраната информация?

Информация, свързана с използването на сайта.

Може да използваме информация, свързана с използването на Сайта, за изграждане на по-качествени и по-полезни услуги, като извършваме анализи на колективните характеристики и поведение на потребителите и измерваме демографските данни и интереси по конкретни области. Може също да използваме тази информация, за да гарантираме сигурността на нашите услуги и на Сайта.

Лична информация, предоставена ни директно от Вас или чрез трети лица. Освен в случаите, посочени в настоящата Политика за защита на личните данни, Общите условия на сайта или при изрично съгласие от Вас, bsgmedia.bg не разкрива Вашите лични данни.

Не публикувайте лична информация или друга такава от лично естество, свързана с Вас или трето лице, в рамките на коментарите.

Ако изберете да публикувате лична информация, bsgmedia.bg  си запазва правото да я използва за бъдеща комуникация с Вас или да я премахне.

Комуникация с bsgmedia.bg. Когато изпратите имейл или по друг начин се свържете с bsgmedia.bg може да се използва предоставената от Вас информация, за отговор на Вашето запитване. Може също така да се архивира тази информация и / или да се използва за бъдеща комуникация с Вас, където имаме законно право да го направим.

Проучване. Възможно е да споделим обща информация за Вашата дейност на сайта, както и демографски данни, от проведени от нас проучвания с нашите партньори.

bsgmedia.bg използва различни доставчици на услуги, доставчици и изпълнители (общо наричани „изпълнители“), които да помагат за съществуването на bsgmedia.bg. Нашите изпълнители могат да имат ограничен достъп до Вашата лична информация.Тези изпълнители са доставчици, които ни предоставят технологии, услуги и / или съдържание, свързани с експлоатацията и поддръжката на Сайта. Достъпът до Вашата лична информация на тези изпълнители е ограничен до минимума информация, необходима им да изпълнят своята помощна функция.

Правителствени органи и правни действия.

Можем да споделим Вашата лична информация с различни държавни органи в отговор на призовки, съдебни решения или други правни процедури; да установим или да упражним законни права, за да защитим нашата собственост; да се защитим срещу правни искове; Може да споделяме Вашата лична информация и когато смятаме, че е уместно да се извърши разследване или предприемат действия по отношение на незаконни дейности; да защитим правата, имуществото или безопасността на bsgmedia.bg, нашите потребители и/ или други; и във връзка с нашите Общи условия и други споразумения.

Външни линкове

За ваше удобство можем да предоставим линкове към сайтове, различни от bsgmedia.bg („Сайтове на трети страни“), за които смятаме, че биха били от полза за Вас.

bsgmedia.bg не разкрива Вашата лична информация на тези трети страни, без да получим съгласието Ви.

bsgmedia.bg  не носи отговорност за политиката на поверителност на тези трети страни. Ако изберете да последвате линк към един от тези сайтове, то преразгледайте съответните политики за поверителност, за да разберете как този сайт на трета страна събира и използва Вашата лична информация.

Запазване на Вашата лична информация

Сайтът съхранява Вашата лична информация за не повече от необходимото време за целите, за които се обработва.

Поверителност и сигурност на Вашата лична информация

Считаме, че поверителността и сигурността на Вашата информация са от изключителна важност. Използват се стандартни физически, технически и административни мерки за сигурност, за да се запази Вашата лична информация конфиденциална и няма да бъде споделяна с трети лица, освен ако не е предвидено друго в този документ за поверителност или ако такова разкриване не е необходимо в специални случаи.

Тъй като интернет не е 100% сигурна среда, ние не можем да гарантираме сигурността на личната Ви информация и има известен риск неупълномощена трета страна да намери начин да заобиколи нашите системи за сигурност. Ваша отговорност е да защитите сигурността на паролата Ви при достъп до Вашия акаунт. Моля, обърнете внимание, че комуникацията по имейл обикновено не е кодирана и не трябва да се счита за защитена.

Актуализиране и изтриване на Вашата лична информация

Имате определени права във връзка с Вашата лична информация.

Ако искате допълнителна информация във връзка Вашите права или бихте желали да упражните някои от тях, можете също да се свържете с нас, чрез формата за контакт на сайта. Имате право да поискате да:

  • предоставим достъп до всяка лична информация, която имаме за Вас;
  • откажете обработването на Вашата лична информация за целите на директния маркетинг;
  • да актуализирате всяка лична информация, която не е актуална или неправилна;
  • да изтриете всяка лична информация, която имаме за Вас;
  • да ограничите начина, по който обработваме Вашата лична информация;
  • да предоставите Вашата лична информация на трети страни; или
  • да ви предоставим копие от Вашата лична информация, която имаме за Вас.

Имайте предвид обаче, че ще има остатъчна информация, която ще се запази в нашата база данни. Молим, също да имате предвид че при определени обстоятелства ще продължим да обработваме личната Ви информация, за да спазим правно задължение.

Когато се свържете с нас, ние може да поискаме да ни предоставите необходимата информация, за да потвърдите самоличността си.

Въпроси, Препоръки и Оплаквания

Ако имате въпроси, предложения, нерешени проблеми или оплаквания, свързани с поверителността, можете да се свържете с нас чрез формата за контакт на сайта.

Промяна в Политиката ни за Поверителност и Общите условия

Имайте предвид, че периодично практиките за поверителност се преразглеждат и че тези практики могат да бъдат променяни. Всяка промяна или актуализация ще влезе в сила веднага след публикуването на сайта.

Запазваме си правото да не ви уведомяваме индивидуално за всяка съществена промяна в този документ за поверителност. Но ще променим датата на влизане в сила (намираща се в долната част на тази страница). Не забравяйте да проверявате тази страница периодично, за да сте сигурни, че сте запознати с най-актуалната версия на Политиката ни за поверителност.

Последната актуализация на този документ е направена на 21 май 2019